Una setmana ben intensa i enfeinada. Hem tingut els serveis habituals de take away, però a més hem fet una comanda especial de 90 caixes de rebosteria nadalenca i un sopar de gala de 70 persones, ofert a les famílies dels nostres alumnes.
Hem arribat ben cansats pero satisfets.
Ara encararem la darrera setmana de classes abans de les merescudes vacances de Nadal.
Aquí teniu el resum visual de tant intensa setmana
dissabte, de desembre 15, 2018
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada