cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
dissabte, de gener 19, 2019
Entomofàgia ( 3r tast) i històric fotogràfic
3r Tast ( Gener 2019)
Aquesta setmana hem fet una de les activitat tradicionals de cada any. Hem parlat i cuinat insectes. L'aliment del futur.
2r Tast ( Febrer 2018)
1r Tast ( març 2006)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
El Nadal i la porcella.
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada