Després de l'aturada Nadalenca tornam a posar els motors en marxa i ho fem amb una repàs de recepectes bàsiques, un poc de teoria i un poc de cuina i cinema fent unes guatlleres amb sarcòfag de la película el Festin de Babette.
dissabte, de gener 12, 2019
Setmana del 7 a l'11 de Gener. Tornam a posar ses cuines en marxa
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada