dissabte, d’octubre 05, 2019

Poc a poc i amb bona lletra

Poc a poc i amb bona lletra. Així és com anam fent dia a dia la nostra tasca. Estrenam roba de cuina i ganivets, surten  els primers plats i elaboracions i tot comença a fer bona oloreta. A partir de la setmana que dia ( dia 15 d'octubre) iniciarem els nostres serveis de restaurant i bar.


Així que si voleu venir a tastar les nostres creacions gastronòmiques us esperam amb els braços oberts.

Podeu veure els menús del restaurant a https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vT2hNz3ply3c-0Y4Lv3nB8z6hrNqHM7DW9ukz3aBdS055mQokSjpxC6pbQ5W6wX0SQi5g7B0erPpqB6/pub

També estan disponibles a http://www.cuinant.com/iesgcc1920.htm


Reserves i informació al 971 633514











Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...