cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
dissabte, de febrer 08, 2020
De l'hort a la cuina amb Llorenç Payeras i Juan Antonio Fernández ( blat xeixa 8.2.2020)
8.2.2020
Avui hem fet la primera sessió dedicada al blat de Xeixa. Sens dubte una jornada molt saborosa
Trobareu els dossier i presentacions a
www.cuinant.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
V Mostra de cuina 1989
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
V Mostra de cuina 1989
Programes Fira i Firó de Sóller.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada