cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
divendres, de febrer 28, 2020
Presentació tallers de l'Hort a la Cuina ( Ib3 ràdio 22.02.2020)
IB 3 radio 22/02/2020
Balears fa Ciència
Balears fa Ciència 13h
Capítol: 20200222130401
[ 44 ]
22 02 2020
https://ib3.org/carta?id=4bfc104a-57f9-4eef-aeb7-4b48a6facc3c&type=RADIO
Entrevista Impossible sobre l'hort i la cuina - 20/02/2020
https://www.ivoox.com/entrevista-impossible-sobre-l-039-hort-i-cuina-audios-mp3_rf_48218062_1.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=audio&utm_campaign=fb_autopublish&fbclid=IwAR20n-4kGl1G-18gmBn79bJuDYiQRMOOyoXzq3qlopoq_LkeGXhF2wvmB9I
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
El Nadal i la porcella.
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada