RECEPTA: PINXOS DE PEIX I MARISC AMB SALSA DE SAFRÀ
Per aquesta setmana us proposo un plat de peix; original, senzill i sobre tot ràpid i bo de fer .
INGREDIENTS (4 pax)
2 kiwis.
100 g de fraules.
400 g de muscles frescs bullits i sense closca.
200 g de rap net.
4 gambes fresques.
Farina.
Ou.
Pa rallat.
4 dl de nata líquida.
2 xalotes ( o si no en tenim 2 cebes tendres) .
1 dl de vi blanc.
Safrà natural.
Sal i pebre bo blanc
8 broquetes o pinxos de fusta.
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
1.- Pelar els kiwis i tallar-los en quatre trossos.
2.- Tallar les fraules a la meitat.
3.-Tallar el rap a quadradets de 2 cm aproximadament.
4.-Assassonar el peix i el marisc.
5.- Anar col·locant, de forma alternada; el peix, el marisc
i les fruites als pinxos.
6.- Un cop muntades passar per farina, ou i pa ratllat. Tot seguit
fregir-les dins abundant oli calent.
7.-Per realitzar la salsa, sofregir les xalotes picadetes amb un poc
d’oli.. Afegir el vi i deixar reduir, tot seguit afegir la nata i el safrà
i deixar coure fins que espesí per a aconseguir la textura desitjada.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada