dimarts, de gener 04, 2011

Son les dotze i mitja de la nit i estic fent gominolas

Demà el meu fill fa la festa d'aniversari (9) i m'ha demanat de fer gominolas pels seus amics, així que per a que estiguin fetes demà dematí, toca cuinar ara...

No es gaire dificil i queden "resultonas":

1 sobre de gelatina royal de sabors.
20 grams de gelatina de coa de peix.
200 grams d'aigua
300 grams de sucre.

Posarem a bollir l'aigua i el sucre fins a fer un almívar amb un poc de punt ( densitat). Seguidament posarem la gelatina en remull amb aigua freda i quant estigui fluixeta la dissoldrem dins l'almívar.

Afegirem la gelatina de sabor i ho farem coure a foc fluix uns 2 minuts. Deixarem reposar un poc per a que l'escuma es redueixi ( aprofitau per a fer una entrada al vostre blog) ; i seguidament ho posau dins una palangana o recipient amb la forma desitjada , ho deixau reposar un poc fins quedeixi de fer fum ( acabau la vostra entrada al blog) i ho deixau dins la nevera almenys 4 o 6 horetes.

Tallarem la gelatina en porcins i les passarem per sucre. Ja es poden servir ( Demà us deixareu una foto)

Bona nit i fins demà.

Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...