dissabte, de gener 01, 2011

Feliç 2011. Reflexions pel primer dia de l'any

Comença una any nou, i espero que sigui tant bo, o millor, que el que deixam.

Una imatge curiosa d'ahir vespre era veura gent ben "vestideta i arreglada" que anaven fent equilibris amb palanganes plenes de menjar, nosaltres mateixos gauridem d'un bon sopar entre amics on cada un portà qualque delícia gastronòmica: canapés de formatge i pinya, torredetes amb escuma de rocafort, coca de tonyina, pastís de peix, rostit de porc, pastís de carn amb pasta de fulls, coca dolça, tiramisú de Baileys, i moltes mes coses que ompliren les darreres hores de 2010. Després un poc de karaoke pera encalentir el vespre i una bona sessió de musica per a cantar i ballar ( enacara hem piten les orelles).

Crec que per l'hora que es ara, hi deu haver la mateixa quantitat de gent que arriba a casa que la que es desperta...pel carrer queda curios veure la gran quantitat de gent que arriba a casa i apofita per passar pel forn per comprar el pa o fer el resopó d'ensaïmades...normalment no hi ha tanta gent mudada al forn als matins...

El sol ja surt i avui continua la marató gastronòmica del Nadal amb els dinars d'any nou...menys mal que llavors fins al dia de Reis hi ha una treva per a cuidar els nostres cossos i fer un poc d'esport...que no tot ha d'esser menjua i menjua.

Que passeu un bon dia.

Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...