dilluns, de gener 17, 2011

Festes passades, coques menjades.



I dó sí! Ja hem passat la primera festa gastronòmica d'enguany: Sant Antoni. La familia, un bon foc, bona carn, vi negre , pa torrat i ball de bot ; tot condimentat amb un poc de fred és la combinació perfecte per a un vespre de gener, que més es pot demanar?.

Si una cosa té la cuina, és que no entén de barreres culturals i les torradores d'ahir vespre a plaça n'eren un bon exemple. A la xuia i sobrassada més tradicionals se li afegiren tota casta de talls de carn i d'embotits d'arreu de món, creant lo que podriem anomenar una torrada GLOBAL, i que li donaren al vespre un aroma especial.

D'aqui uns dies arriba Sant Sebastià, amb més foc i més carn torrada...començarà a esser hora de treure la bicicleta i cremar un poquet de "xuia".....

Que passeu una bona setmana.

Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...