Per fi és divendres, acaba una setmaneta ben entretinguda...gastronòmicament parlant...a l'Institut hem tornat a cel.lebrar les Jornades de Cuina Clàssica oferint un menú als comensals del restuarant basat en els plats de Marco Gavio Apicio: coca de ceba, pilotes de marisc, sopa de carabassa, Lluç amb salsa , xot amb garum i dàtils fregits farcits d'anous eren els plats del menú.
El restaurant " a tope"...
...els cuiners i cuineres ben capficats a la feina...
i les olles fen "xup-xup".
I per si no haguès bastat, el dimarts fèrem una escapadeta a Can Boqueta ( Sóller)...una saborosa visita que ens sorprengué de valent: Pastís de brossat amb espinacs, crep cruixent de bolets, vieires gratinades amb crema de porros i ametlles , llomillo amb salsa de poma ( foto) o puding d'ensaïmada arrodonirem la reunió.

I la setmana que ve arriba el concurs de cuina Balear Skills'11...però aixó ja és la setmana que ve....

Bon cap de setmana.
1 comentari:
Volem veure més fotos!Vam dinar tots molt bé.
Publica un comentari a l'entrada