cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
diumenge, de febrer 06, 2011
Actualització de la web
Ja està actualitzada a la web la secció dels articles publicats al Setmanari Soller durant l'any 2010.
http://www.cuinant.com/setmanari%202010.htm
Els articles del 2011 els trobareu aquí.
http://www.cuinant.com/setmanari%202011.htm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
V Mostra de cuina 1989
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
Programes Fira i Firó de Sóller.
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada