dimecres, de febrer 23, 2011

Cuina Mallorquina





Aquest cap de setmana passat hem anat a Felanitx a representar la obra Assassinats, que per cert al mes de març la portarem a Sóller ( 20, 25,26 i 27)...

...i aprofitant l'avinentesa vam anar a dinar a un restaurant a les afores del poble: Son Colom.


Les darreres vegades que havia anat a un restaurant ( tampoc hi vaig molt) havia visitat locals amb un perfil de cuina molt definit, diguem-ne de cuina d'autor. Per això hem vaig sentir diferent quant entràrem a Son Colom: un local d'aquells de Diumenge, familiars, de taules de fusta i foganya, amb moltes coses penjades per la paret i amb un cert ambient càlid que convida a fer una llarga sobretaula.


I si l'ambient era ja acollidor no parlem del moment en que la taula es va omplir de caragols, sopes mallorquines, peix a la mallorquina, porcella rostida , pebres de piquillo farcits i altres delícies de la nostra cuina Mallorquina.



Si us he d'esser sincer, quasi havia oblidat aquest tipus de restaurant.....i això que de petit anava moltes vegades a Cal Dimoni, als Quatre Vents , al Foro de Mallorca i altres locals del mateix estil....

L'experiència no va poder esser millor, un local càlid, un menjar a l'alçada i una companyia immillorable, feu del dinar del Diumenge un moment per guardar a la memòria gastronòmica.

L'obra de Teatre va anar molt bé, tothom gaudí dels misteriosos assassinats al carrer Morgue...però això ja és una altre història....

2 comentaris:

Maru (marudomenech@gmail.com) ha dit...

ummmmmm quina gana!! i quina pinta!! jo si el coneixia jaja (es veu que tinc més temps lliures) i et puc recomenar uns quants!!

Dienstagsbar in Hamburg ha dit...

Només es pot fer un comentari: "Uro!!!" Aquest diumenge restarà a la meva memòria... gastronòmica!
El primer cargol i la primera porcella, no està gens malament per a un sol dia...

Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...