diumenge, d’abril 17, 2011

Sopar anual de pares d'alumnes d'hoteleria. Abril 2011

Aquest passat divendres hem realitzat el sopar anual de pares d'alumnes d'hoteleria. Una activitat amb l'objectiu que els pares tastin i coneguin de primera ma les evolucions gastronòmiques dels seus fills.

Aquí us deixo algunes fotografies del sopar a mode de resum de l'activitat.

El menú:

Els plats un a un:

TERRINA DE FOIE AMB CONFITURA DE TOMÀTIGA

ENSALADA DE VIEIRES AMB SALSA DE CÍTRICS I CAMPARI

CREMA DE PATATES I IDIAZABAL AMB OLI DE TÒFONA

POPIETES DE LLENGUADO I GAMBES AMB SALSA DE MARTINI


PASTÍS DE COA DE BOU AMB PURÉ DE MONGETES


TIMBAL DE PERA I MOUSSE DE XOCOLATA AMB GELAT DE TE VERD I TORRIJAS.

AQUÍ US DEIXO UN GRAPAT DE FOTOGRAFIES DE LA FEINA I DEL GRUP D'ALUMNES:


SALUT I BON DIUMENGE

1 comentari:

Dienstagsbar in Hamburg ha dit...

Quin menú més exquisit i exclusiu! Si seguiu fent tan bona feina, els futurs cuiners de Mallorca guanyaran totes les medalles...