Per si no teniu pla per a aquest capvespre i us voleu preparar un bon berenar per demà dematí. Aquí us deixo aquestes Magdalenes.
Magdalenes.
250 grs d’ou
240 grs de sucre
10 gr de llevat químic
260 grs de farina fluixa
240 grs d’oli de girasol
Batre els ous amb el sucre, afegir-hi a poc a poc la farina i el llevat,
deixar que es mescli be.
Afegir-hi a poc a poc lòli i deixar reposar uns 10 o 15 min.
fins que comencin a aparèixer les primeres bimbolles.
Escudillar i coure a 170ºC amb més sol que alt.
...I lo curioses que queden dins els moltlles regalats de Danone.....
dissabte, de maig 26, 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
1 comentari:
Mmmmm! Fan molt bona pinta, Juanan!
No hi ha res millor per a un berenar dominical, que les clàssiques magdalenes acabades de fer, tan flonges i oloroses...
A l'Anna i a mi se'ns ha acudit posar-lis un polsim de canyella i fer servir sucre de canya. Ho provarem un d'aquests dies i ja us deixarem tastar el resultat.
Publica un comentari a l'entrada