Després de les vacances de Setmana Santa , dia 13 d'abril tornàrem a la feina , i ho fèrem a tope de power amb un bon dinar-buffet ofert en motiu de la Jubiliació de dos company de l'institut, na Magdalena Carrillo i en Juan Arbona . A tots dos els hi desitjam lo milor en aquesta nova etapa de la seva vida.
També reiniciàrem els serveis de restaurant i cafeteria, i la setmana passada que en Carlos "en va deixar tot sols " per partir a Catània, nosaltres ens vàrem fer un dinar digne de senyors...que menys!.
Sa veitat es qure ovorrir-nos , no ens avorrim.
Aquí teniu el resum visual d'aquest dues darreres setmanes de trui.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada