Acaba el segon trimetre, i ara tenim uns dies de vacances. Pero abans de posar "punt" , aquí us deixo els resum fotografic d'aquests darrers dies. Molt intensos, sigui dit de passada.
Abanda dels serveis habitual , he fet una visita als alumnes de pràctiques a italia , una bona forma d'arrodonir el trimestre veient "en directe" les evolucions dels nostres internacionals.
A l'Ies Restaurant, Bar, cafeteria, Visita a les empreses d'FCT. No tenim temps per a l'avorriment.
Ara toca carrergar piles, menjar panades i robiols i gaudir un pc del temps amb la familia.
Una baraçada i bones festes.
Resum fotogràfic.
Restaurant , cafeteria i feina de pastisseria .
Resum fotogràfic.
Viatge a Italia.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada