Comença el mes de novembre , i ho feim a tope de power!.
A destacar aquesta setmana el menú especila que hem servit a sa Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu amb motiu de les X Jornades d'Estusis Locals.
Però no poden obviar els serveis habituals dels nostre restaurant. Així que si voleu provar les nostres creacions i col.laborar amb la formació dels alumnes, us esperam cada dijous a partir de les 13:00 al restaurant BEN CUINAT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada