Comença el mes de novembre , i ho feim a tope de power!.
A destacar aquesta setmana el menú especila que hem servit a sa Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu amb motiu de les X Jornades d'Estusis Locals.
Però no poden obviar els serveis habituals dels nostre restaurant. Així que si voleu provar les nostres creacions i col.laborar amb la formació dels alumnes, us esperam cada dijous a partir de les 13:00 al restaurant BEN CUINAT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La cuina de Normandia i la Vall del Loira
Com ja vaig fer la setmana passada, per avui us convido a fer un viatge; i aquest cop cap a França. I és que enguany en fet doblet, i ...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ara que entram de ple en la Setmana Santa, volia fer una reflexió sobre un tema que moltes vegades hi he pensat. Un dels aspectes imp...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada