Aquí teniu el resum visual de la feina que feim a s'institut.
A destacar sa Excursió a sa Exposició d'en Ferran Adrià i al Mercat de l'Olivar.
També destacar la prova de tartes d'exposició que feren els alumnes de segon i la jornda de sushi i altres delicies orientals.
Restaurant , take away i cafeteria completen ses feines del dia a dia, que no per això són menys destacables.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada