Com cada diumenge aquí us deixo un resum visual de la feina que feim a l'institut de cuina.
Aquesta setmana a part dels nostres serveis habituals destacam la visita a la Carnisseria Torrens (Moltes Gràcies Tolo i Juan) on aprenguèrem a desfer una canal de vedella . També destacar la prova de divendres on ens alumnes de primer demostraren els seus coneixements elaborant una amanida i un parell de salses.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada