dissabte, de març 05, 2016
Història de sa Mostra de Cuina Mallorquina (9ª part) 1996
La XII Mostra de Cuina Mallorquina es va dur a terme entre el 17 i el 26 d'abril de 1996. Va esser el primer pic que la mostra no es du a terme durant el mes de maig .
El recinte d'Ifebal va acollir durant 9 dies degustacions d'alguns dels millors restaurants de l'illa. Un esdeveniment que any rera any s'havia consolidad en el calendari gastronòmic Malloquí.
La Mostra va acollir per segona vegada un restaurant Solleric , després del pas de Es Canyís , va ser Sa Cova qui va agafar el relleu.
També, en aquesta edicó, es va comptar amb la participació per primera vegada amb la escola d'hoteleria de la UIB , que juntament amb el Juníper Serra va fer que fossin dues ses escoles participants en l'edició del 96.
A més , en aquella ocasió, hi varen participar :
Restaurant Can Penasso ( Bunyola) Llengua amb tàperes
Restaurant Can Toni ( Campos) Llomillo d'ànec marinat
Restaurant L'Arcada ( Palma) Filets de llengua amb salsa d'ametlles
Restaurant Bohemia ( Palma) Mariposa de Serviola
Restaurant Puig de Randa ( randa) Sípa a la mallorquina
Restaurant Traffic ( Alaró) Callos de " Cassola"
Restaurant l'Amistat ( Sineu) Frit de Pascua
Restaurant Cala Gamba ( Palma) Bacallà amb pebres
Restaurant Pippo's ( Palma) Pilotes estofades amb salsa
Restaurant Sa Cova ( Sóller) Calamars farcits de rap i verdures
Restaurant Can Arabí ( Binissalem) Xot Rostit
Restaurant S'hotal des Pla ( Palma) Grixonera d'arròs amb gerret
Restaurant Sa Roqueta ( Palma) Fideua negre
Restaurant Es Molí de'n Pau ( Sineu) Frit Mariner
Restaurant Rififí ( Palma) gambes amb sofregit
Restaurant Miramar ( Andratx) Pastís de cap-roig
Restaurant Es Baluard ( Palma) Anfòs escabetxat amb vinagre de taronja
Restaurant Es Molís de's Comte ( Establiments) Rap a la marinera
Restaurant Canyamel ( Inca) Caragols a la mallorquina
Restaurant Marina (Sa Pobla) llom de porc mexat
Restaurant Sa caseta ( Palma) Fideus de conill amb bolets
Restaurant Es Pou ( lloret de vistalegre) Sopes de matances
Restaurant Can pau Perdieta ( Calvià) Pop amb ceba
Restaurant Ca'n Matei ( Algaida) Cuixa de xot farcida a la mallorquina
Escola d'hoteleria de la CAIB-UIB Coca tapada de peix
IES Juníper Serra Pitrera de pollastre poché
Confiteria Frasquet ( Palma) Quartos embetumats
Postres Tudurí ( Marratxí) Pastís de xocolata i flam d'ou.
Pastiseria Ramis ( LLucmajor) Escuma d'avellanes
Pastisseria Can Guixe ( Inca) Pastis de full primavera.
Can Miquel Forn de Sa Pelleteria ( Palma) Tortell de cabell d'àngel.
El receptari de la edicó del 96 comptà amb els articles de Eduardo Suárez del Real ( Moneda corriente en nuestra cocina), Toni Pinya ( Oro Líquido) i Gabriel Ferret ( El vino Mallorquín)
En aquella edició seguia com a president de RESTAURACIÓ D. Antonio Gil i mestre Joan Dunjó , com a assessor gastronòmic.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada