cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
diumenge, de març 06, 2016
Resum setmana del 2 al 4 de març
Setmana curteta aquesta, però no per això menys interessant.
Cuina hindú fent Arròs Biryani i Pakora de verdures i visita a l'hotel Jumeirah.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
V Mostra de cuina 1989
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
Programes Fira i Firó de Sóller.
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada