Aquesta ha estat la darrera setman dels serveis normals del restuarant. Després de tot un curs obrnt el restaurant, ara posam "punt" fins a l'octubre que ve.
Hem acabat sa setmana amb un ple total de clients, molt bona feina i amb molt bon rollo, com ha d'esser!
Doncs aquí teniu un resum visual del que ha donat de si aquesta setmana.
No obstant , no ens aturam i , puntualment, cada setmana us anirem informant de tot el que feim.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada