Ara que ja ens hem recuperat del Firó i la Fira, poc a poc es van despenjant ses banderes i les aigues tornen al seu curs. Així que actualitzao el bloc amb la feina que hem anat fent aquesta primera quinzena del mes de maig.
Ja comença a arribar sa calor però no ens importa, ens aromangam les jaquetes i les cuines a tota marxa per anar fent cosestes dia a dia.
Caragols, gambes, restaurant, cafeteria, pizzes i molt més .
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada