Poc a poc ses feines van sortint. La setmana ha estat interssant. Visita dels alumnes de Primària i de 4 Eso dels centre de la Vall. Show cooking amb tofu, show cooking amb conill . Restaurant , cafeteria, restaurant i moltes cosetes mes....Ah! i visita dels alumnes que ara fan l'FCT per fer el seguiment. I com no menció especial a la xerrada sobre alimentació Saludable del Joan Coll del restaurant Ginebró.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada