26 d'agost . GELATS I SORBETS
Balears fa Ciència 11h
Capítol: 2017082611040126 08 2017
http://ib3tv.com/carta?id=247a49d2-97f0-4153-8c48-20040ca64494&type=RADIO
_________________________________________________________________
12 d'agost.
Programa
Balears fa Ciència
Balears fa Ciència 11h
Capítol: 20170812110401
12 08 2017
12 08 2017
LA QUIMICA DEL SABORS
Es diu que els éssers humans som capaços de reconèixer
cinc sabors diferents: amarg,
salat, àcid o agre, dolç i umami.
Aquest últim gust, el més difícil de descriure, i és tot un desconegut per a
moltes persones. Per això avui xerrarem dels sabors i també descobrirem també què és l’umami, el cinquè sabor.___________________________________________________________________________
8 de JULIOL
SIFONS i RONNERS
Programa 17 de JUNY
Anam de Restaurants
http://ib3tv.com/carta?id=06da3845-5ae8-4bc6-9b86-7687eb59bcdf&type=RADIO
Programa 6 de Maig
ANIMALONS.
http://ib3alacarta.com/carta?id=fb3d2a9b-218e-4b05-a45a-179bed103e42&type=RADIO
Programa 8 d'abril
Oli de palma, panades i llibres
Balears fa Ciència 13h
Capítol: 20170408130401
[ 8 ] 08 04 2017
[ 8 ] 08 04 2017
Programa 11 de març
Cuina Molecular
Balears fa Ciència [+ capítols]
Balears fa Ciència 13h
Capítol: 20170311130401
[ 32 ] 11 03 2017
[ 32 ] 11 03 2017
Programa 11 de Febrer.
http://ib3alacarta.com/carta?id=54de4cf0-8b7c-4503-9206-a7dcf903d002&type=RADIO
Pangasius hypophthalmus
PROGRAMA 14 de gener
Xocolata i visita alumnes
Programa 10 de desembre 2016
Olors i sabors a la cuina
http://ib3alacarta.com/carta?id=4737c20e-cf5b-492d-928b-01bba22cfe33
http://ib3alacarta.com/carta?id=54de4cf0-8b7c-4503-9206-a7dcf903d002&type=RADIO
Pangasius hypophthalmus
PROGRAMA 14 de gener
Xocolata i visita alumnes
Programa 10 de desembre 2016
Olors i sabors a la cuina
http://ib3alacarta.com/carta?id=4737c20e-cf5b-492d-928b-01bba22cfe33
Programa 12 novembre de 2016
Avui parlant de sucre
http://ib3alacarta.com/carta?id=ca84a760-d338-44f2-be64-4c6affa985b8
(fragment)
Presentació
Programa dia 8 oct 2016
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada