Començam a tope de "power", inauguram es restaurant, cafeteria , feim bunyols, galletes de halloween i un bon berenar a Raixa.
A vegades feim tantes coses que hem costar posar-ho tot en ordre per a monstra-ho. Pero aquí teniu el resum visual d'aquest darrers dies d'octubre.
Ara tenim uns dies de descans i tornarem dia 3 a sa "tasca".
Bon pont, feliç i terrorific Halloween i no us oblideu dels panallets, rosaris i flors per al dia de Tots Sants.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada