cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
dimarts, d’abril 09, 2019
Balears fa ciència . Cuina Marinera
Especial
cuina marinera.
Balears fa ciència
23
de febrer de 2019
https://ib3.org/balearscienciarad?pl=1&cont=6d3bd818-c44b-42b2-bc35-beaf2bbd6691
Balears fa Ciència
[+ capítols]
Balears fa Ciència 13h
Capítol: 20190223130401
[ 102 ]
23 02 2019
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
El Nadal i la porcella.
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada