cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
dimarts, de maig 21, 2019
Caragols IB3 Ràdio
Balears fa Ciència
[+ capítols]
Balears fa Ciència 13h
Capítol: 20190511130401
[ 90 ]
11 05 2019
Va de caragols
https://ib3.org/download.php?file=https://s3.amazonaws.com/media.ib3alacarta.com/10f9d6ff-5085-4fa1-9c08-885a582408e9/cb2333c3-38f9-497a-8c7e-2e8a2a9e48a3/6-97-61286.mp3
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
El Nadal i la porcella.
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada