Setmana curteta , però no per això menys intensa. A destacar la sortida a i visita a les cuines antigues i modernes de Sóller.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Col.laboradors i col.laboradores gastronòmics al Setmanari Sóller ( Història)
DEPARTAMENT D'HOTELERIA "IES JOAN MIRÓ" ( ANY 1989) VICENÇ PÉREZ BRU ( Nadal 1982- Abril 1983) MARY VÁZQUEZ ( ANYS 80-89)

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada