dissabte, de març 14, 2020

COL BORRATXONA - 6 de març de 2020

Nota de premsa:

Avui hem fet la segona sessió del projecte “De l’hort a la cuina”. Avui ha tocat xerrar i cuinar cols.
Molt interessant la xerrada de Llorenç Payeras ( ingenier agrònom) discernint sobre el gènere Brassica, els seus origens, peculiaritats i usos. Després, en mig del jardí, hem passat a cuinar unes sopes solleriques amb ous i albercocs i un bacallà amb col, mel i sobrassada.
Però la sorpresa del matí a vingut de la ma ( i veu) de Catieva Canyelles que ens ha acompanyat glossant sobre sopes i cuina. La performance l’hem completada amb la lectura de les gloses sobre les sopes mallorquines que fèren Biel Vila Ripoll ( germà del meu padrí) i el seu nebot Biel Vila Castanyer. Hem contat amb la veu de Aina Vila, Magdalena Vicenç , Virgínia Forteza, Llorenç Payeras i un servidor.

La jornada a finalitzat amb un tast per als participants .

La següent jornada està prevista per dia 4 d’abril que la dedicarem als cítrics.

Tot el material d’aquestes activitats està disponible a cuinant.com



























Programes Fira i Firó de Sóller.