Avui hem fet la segona sessió del projecte “De l’hort a la cuina”. Avui ha tocat xerrar i cuinar cols.
Molt interessant la xerrada de Llorenç Payeras ( ingenier agrònom) discernint sobre el gènere Brassica, els seus origens, peculiaritats i usos. Després, en mig del jardí, hem passat a cuinar unes sopes solleriques amb ous i albercocs i un bacallà amb col, mel i sobrassada.
Però la sorpresa del matí a vingut de la ma ( i veu) de Catieva Canyelles que ens ha acompanyat glossant sobre sopes i cuina. La performance l’hem completada amb la lectura de les gloses sobre les sopes mallorquines que fèren Biel Vila Ripoll ( germà del meu padrí) i el seu nebot Biel Vila Castanyer. Hem contat amb la veu de Aina Vila, Magdalena Vicenç , Virgínia Forteza, Llorenç Payeras i un servidor.
La jornada a finalitzat amb un tast per als participants .
La següent jornada està prevista per dia 4 d’abril que la dedicarem als cítrics.
Tot el material d’aquestes activitats està disponible a cuinant.com
La següent jornada està prevista per dia 4 d’abril que la dedicarem als cítrics.
Tot el material d’aquestes activitats està disponible a cuinant.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada