dissabte, de març 14, 2020

COL BORRATXONA - 6 de març de 2020

Nota de premsa:

Avui hem fet la segona sessió del projecte “De l’hort a la cuina”. Avui ha tocat xerrar i cuinar cols.
Molt interessant la xerrada de Llorenç Payeras ( ingenier agrònom) discernint sobre el gènere Brassica, els seus origens, peculiaritats i usos. Després, en mig del jardí, hem passat a cuinar unes sopes solleriques amb ous i albercocs i un bacallà amb col, mel i sobrassada.
Però la sorpresa del matí a vingut de la ma ( i veu) de Catieva Canyelles que ens ha acompanyat glossant sobre sopes i cuina. La performance l’hem completada amb la lectura de les gloses sobre les sopes mallorquines que fèren Biel Vila Ripoll ( germà del meu padrí) i el seu nebot Biel Vila Castanyer. Hem contat amb la veu de Aina Vila, Magdalena Vicenç , Virgínia Forteza, Llorenç Payeras i un servidor.

La jornada a finalitzat amb un tast per als participants .

La següent jornada està prevista per dia 4 d’abril que la dedicarem als cítrics.

Tot el material d’aquestes activitats està disponible a cuinant.com



























Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...