Avui ha estat el darrer servei de restaurant amb els alumnes de cuina de 2on , ja que la setmana que ve tenim el sopar anual per als pares i la setmana següent ja començaran les FTC (pràctiques en centres de treball) .
Avui en el menú teníem:
Unes creppes de llagosta.
Calamarssons farcits.
Llomillo amb salsa de fruits del bosc.
Escuma de xocolata i plàtan i escuma de coco.
Aquí us deixo algues fotos de la feina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
1 comentari:
Mmmmm... Quin menú més sofisticat! A veure si al final us donaran una estrella... ;-)
Publica un comentari a l'entrada