Uff!... duim dues setmanes prou intenses però poc a poc tots els objectius es van assolint satisfactòriament . Aquesta setmana hem fet l'ahitual servei de tapes i el sopar de nadal de personal de l'Institut.
Hem quedat molt satisfets de la feina feta...i esperam que també hi quedassin igual de satisfets els clients...almenys nosaltres ens hi deixarem la pell perque així ho fos.
Fotos feina setmanal i tapes dijous 12/12/13
Fotos sopar professorat 13/12/13
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada