Primer la començarem montant una paradeta de venda de xurros, creppes i profiterols tot acompanyat de xocolata calenta. Amb el fred que feia fou d'agraïr aquesta calentoreta als llavis.....
El dijous ( com cada dijous ) varem fer servei de tapes i aquest cop amb format show cooking: pinxos de llom amb pinya tropical, xupito de melò amb cuixot i tomàtigues ying-yang ( trobareu les receptes a la web (http://www.cuinant.com/ies1314.htm)
El dia ( dijous) continuà amb el sopar de pares de Nadal ( 66pax) , una bona feina feta per els alumnes per als seus pares i familiars ( també a la web trobareu el menú i les receptes)
SOPAR DE NADAL
PER A PARES D'ALUMNES D'HOTELERIA
5 de desembre
de 2013
APERITIUS
VARIATS
Steak tartar de
llomillo de vedella amb formatge maonès curat i vinagreta de verduretes
Llom de xot farcit amb dàtils i bacó amb salsa de fraules.
Lluc de
palangre amb pa amb tomàtiga crema d'all i xerres sec.
Postres.
Assortiment de
dolços nadalencs.
Vi mallorquí
I malgrat que la setmana docent era més curta ( divendres festiu) nosaltres continuarem la nostra feina participant al IV Gastrotast...tot un èxit!...ja sabeu...a la web...les receptes...jejejeje
Uff!.....
I aquesta setmana que començam d'aquí a unes hores també promet esser entretinguda , sobretot divendres amb el sopar de personal de l'IES
SOPAR DE NADAL PER AL PERSONAL DE L'IES GCC
13 desembre 2013
Aperitius
variats.
Bisque de
marisc aromatitzat amb Pernod.
Molls sobre puré de patata i tòfona.
Bitoke
Vedella, foie i magret d’ànec amb
verdures i salsa demi glace.
Postres.
Assortiment de
dolços nadalencs.
Vi mallorquí.
Cava.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada