dissabte, de febrer 28, 2015

Darrera setmana de febrer

Intensa setmana aquesta, encara queda un dia , pero ja faré el resum setmanal fotogràfic.

La setmana va començar fent una caseta de xocolata amb els de primer i després fent unes creppes amb els compnays de la classe del meu fill de primer d'ESO.

També hem tingut els serveis habituals de cafeteria i restaurant, aquesta setmana el cap de cuina ha estat en Joan Rosselló.

Tambe hem gaudit d'un nou show cooking, aquesta vegada amb cuinant un Turbot ( rodaballo)  amb un souffle de grimald ( bogavante).


La setmana , amb divendres de festa, ha acabat amb la participació ( avui mateix)  al programa de Radio,  Balears fa ciència d'IB3. On ens hem divertit de valent xerrat de cuina balear i de formació.

Be sense més dilació aquí teniu les fotos de la feina setmanal.

Salut i bon dissabte vespre.



































Programes Fira i Firó de Sóller.