Una setmana més que ja està cuita.....cuina mallorquina a càrreg de na Fanny , cuina colombiana a càrreg de na Adriana i pel que fa a rebosteria, ens hem embrutat amb la xocolata i la merenga.
A més, i com a activitat extra, ens hem fet un parell de paelles boníssimes.
També aquesta setmana hem tingut el dinar anual que oferim als empresaris que col.laboren amb les FCT del nostre centre.
Sens dubte que la feina gratifica, però acabes la setmana ben cansadet...aixó si, tant cansat com satisfet.
Au idó per a que passeu un bon diumenge, aquí teniu un grapat d'imatges que reflexen lo be que ens ho passam davant els fogons.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La cuina de Normandia i la Vall del Loira
Com ja vaig fer la setmana passada, per avui us convido a fer un viatge; i aquest cop cap a França. I és que enguany en fet doblet, i ...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ara que entram de ple en la Setmana Santa, volia fer una reflexió sobre un tema que moltes vegades hi he pensat. Un dels aspectes imp...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada