Aquesta ha estat la setmana de la neu. La nostra vall ha quedat rodejada pel blanc element conferint una visió increible de la Serra de Tramuntana.
Malharuadament del fred nosaltres no en hem "congelat" i les cuines de l'institut han seguit a ple rendiment...això sí qualque matí freia un bon fred!
La activitat central d'aquesta setmana ha estat, sens dubte, l'examen pràctic dels alumnes de segon on han tingut que posar-se les piles per cuinar un bon Llomillo Wellington amb una Salsa Cumberland, pasta de full inclosa.
Aquesta setmana no hem fet l'habitual Show Cooking però el que no fa halta a la cita setmanal han estat els serveis de restaurant , vitrina dolça, take away i cafeteria. Aquesta setmana ens ha fet de cap de cuina na Catalina Pons amb uns bons raviolis, un carabassons farcits i un rap amb romesco. Per a la faeteria hem gaudit d evalent amb unes sucoses hamburgueses i uns bonissims "sanvitxos"i llonguets . Per a la vitrina dolça tiramisú,magdalenes , cake pops, cremadillos, berlines, ensaïmada de nata i cardenal..........és que som molt llèpols.
Com sempre , cada divendres, hem posat el punt i final ( dolç) a la setmana amb un bon assortiment de postres: creppes suzette, brownie, coca de pastanaga; i un poc de pastisseria salada amb unes bones pizzes , empanada gallega i panadetes de verdura.
Sense més dilació aquí teniu el resum visual de la setmana . Us desitjo a tothom un bon diumenge.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada