Ja s'atraca la calor i el bon temps i camviam algunes cosetes per a adaptarnos a la nova estació calorosa . Així que per a refrescarnos que millor que un parell de sindries decorades i un parell de gelats i tartes de fruites.
També varem fer el dinar anual de gambes i, com no, els semanals serveis de cafeteria i restaurant
I acabam sa setmana ben emocionats perque ja arriba sa Fira................
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada