Com cada diumenge, aquí us deixo el resum visual de lo que a estat la feina a l'Institut Guillem Colom Casasnovas de Sóller .
Com sempre hem fet moltes coses, tantes que a vegades és dificil posar-se a recordar i no oblidar res.
A destacar el servei especial que hem ofert al departament de Música i l'acte de recepció a la conselleria d'educació dels alumnes i professors qui hem participat en el darrer Spain Skills.
Però per si alguna cosa hem de començar començem per destacar el bon ambient dins sa cuina , fonamental per a dur a bon port qualsevol objectiu.
Ja us ho he dit moltes vegades: El dia que no rigui ho deixo!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La cuina de Normandia i la Vall del Loira
Com ja vaig fer la setmana passada, per avui us convido a fer un viatge; i aquest cop cap a França. I és que enguany en fet doblet, i ...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ara que entram de ple en la Setmana Santa, volia fer una reflexió sobre un tema que moltes vegades hi he pensat. Un dels aspectes imp...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada