Com cada diumenge, aquí us deixo el resum visual de lo que a estat la feina a l'Institut Guillem Colom Casasnovas de Sóller .
Com sempre hem fet moltes coses, tantes que a vegades és dificil posar-se a recordar i no oblidar res.
A destacar el servei especial que hem ofert al departament de Música i l'acte de recepció a la conselleria d'educació dels alumnes i professors qui hem participat en el darrer Spain Skills.
Però per si alguna cosa hem de començar començem per destacar el bon ambient dins sa cuina , fonamental per a dur a bon port qualsevol objectiu.
Ja us ho he dit moltes vegades: El dia que no rigui ho deixo!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada