Aquesta setmana ( ( que ha estat un poc més curteta, per la festivitat de l'1 de maig) hem fet bombons i pasta de fulls.
A més, i a títol personal, aquesta setman he participat en la gravació del programa d'IB3 Això és Mel, una jornada molt entretinguda compartit una estona amb l'actor i presentador Toni Gomila.
Però sens dubte la notícia important d'aquesta setmana és que la nostre alumna AIDA OLIVER VALLADOLID ha esta seleccionada per a participar a la final del concurs Aceituning, el proper 11 de maig a Sevilla. ENHORABONA!. Doncs com que no ens sobre el temps, de seguida ens hem posat a preparar el concurs que segur que serà una gran experiència per a n'Aida.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada