dimarts, de març 25, 2014

Cartes des d'Italia

Vicenza. Aquest és el nom de la ciutat on na Rosa, na Maria del Mar, en Joan i N'ivan estan fent part de la FCT ( Leonardo).


Aquí teniu lo que ens envien des del pais de la pasta.


Joan Florit ( només d'arribar)

Molt be ara esteim al pis despres de berenar tot aqui un cafeto y productes italianinis xD es una pasada italia molt guapo tot els edificis el menjar molt diferent i molt bo . La gent super amable demoment be demà  ( dilluns 17) comença lo dur...


I com no , aquí teniu també algunes fotos de les aventures italianesEn Joan en envia algunes fotos més des d'Italia. 26/03/14


Actualitzat 28 de març 2014

Na Rosa en envia unes imatges molt goloses des de Vicenza.30 d emarç de 2014

Noves fotos i vivències  dels Italians. Avui són a Venècia.


Na Maria del mars ens conta:
Adaptacion completada! Ahora nos faltan dias!! jajajajaj La primera setmana fue leeeenta!! Ahora va como una moto, ni me he dado cuenta y ya hace 2 setmanas que estamos aqui! Ahora a disfrutar lo maximo posible las dos setmanas restantes que nos quedan. Buonasera a tutti!!!


Actualitzat 7 d'abril de 2014

Arriba el final de les FCt, ja queden pocs dies.... des de Vicenza ena arriben les impresions de l'experiencia dels nostres alumnes.


 Rosa Oliver Sastre ens conta...


"Sols queden 9 dies per partir cap a mallorca, no me aniria mai perque  està essent una de les millors experiències que m'han passat fins ara,
gracis a tots els que heu fet possible que sigui aquí, els que m'heu ajudat a aconseguir el meu sommi, moltes gràcies als meus professors per ensenyar-me tot el que he après amb aquests anys destudiar, és ara quant et dones compte de lo important que és estudiar, d'atendre a tot el que diuen els professors. Esforçar-te al màxim amb tot sempre amb l'objectiu de ser la millor, m'ha costat molta feina arribar on som, però he d'arribar molt més alt ...això sols és el començament d'un ofici que ador, que hem fa sentir viva cada dia!!! 


En el restaurant on estic fent les pràctiques (La casa della malvasia) me estan tractant be, i si,  l'idioma és un "problema" peòo amb ganes de fer feina i superar-te tot és possible, me estan ensenyant un munt de coses i em dono compte  de que no se res...que tenc moltes coses que apendre en aquesta vida, que ara comença el moment de tirar envant i començar a fer cursos i més cursos amb la possibilitat de cualque dia anar a estudiar a fora, és la millor manera de formar-te i enriquir el nostre aprenentatge!!
Gràcies a tots als que heu aportat alguna cosa per a aquesta professió que  cada dia més m'ancanta!!!"També ens envia noves imatges.

Veim també que na Maria del Mar està d'allò més be..... :-)

"YEAHH!! We love Italy!! (somos muuuu' xungas!!) — amb Rosa Oliver Sastre. "
En Joan també treballa de valent 

 "Hoy realmente ha sido un dia increible . He podido participar en casi todas las preparaciones .emplatar . Cocinarle a la gente , servirles .... he disfrutado como un niño pequeño xD"

" Me siento libre estando solo en un barco recorriendo islas preciosas llenas de canales . Puentes , agua es todo alucinante . Me siento muy feliz aqui , no me iria nunca♥"


També ens envia una foto de camí a Venècia...


 Pel que fa a n'Ivan, ha tingut algun moment de "crisis", tal vegada la mescla de feina, nostalgia, llunyania i idioma  no siguin  un còctel massa afavoridor. El cert és que aquesta experiencia la recordaran sempre. 

Anims al.lots us ho  esteis currant ! El vostre futur depèn de vosaltres.!
La cuina de Normandia i la Vall del Loira

  Com ja vaig fer la setmana passada, per avui us convido a fer un viatge; i aquest cop cap a França. I és que enguany en fet doblet, i ...