Aquesta setmana els alumnes de segon inicien la FCT ( formació en Centres de Treball) Us desitjam molta sort en aquesta darrera fase de la vostra formació . També molta sort als que heu partir de Leonardo a Itàlia ( Vicenza) i Finlàndia ( kotka).
També volem manifestar el nostre agraïment a les empreses col.laboradores:
Celler de Can Amer ( Inca)
Restaurant Camposol ( Port de Sóller)
Sa Cuina d'En Marc ( Fornalutx)
Daica (Llubi)
Bahia Mediterràneo ( Palma)
Club de Mar ( Palma)
Misa Marc Fosh ( Palma)
Santi Taura ( Lloseta)
Gran Hotel Son Net ( Puigpunyent)
Keisarinsatama ( Finlandia)
Ravintola Kotkan Klubi ( Finlandia)
Aquí teniu els futurs professionals del fogons:
Cesar Garcia González
Alberto Jaume Hernández
Ivan Navarro Villgren
Joan Florit Castro
Bernat Solano Regis
Marc Font Torres
Laura Calzada Centeno
Rosa Oliver Sastre
Isabel Cuenda Carretero
Nahuel Mesquida Greco.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada