diumenge, de març 23, 2014

Reflexions sobre decoració de plats.

Algunes vegades, cada curs,  hem parlat de com decorar plats, de com aplicar  tècniques,analitzar la teoria del color, els materials , els recipients etc.   Tot canalitzat a donar el "toc final" a les nostres elaboracions gastronòmiques.

Està clar que la decoració depèn en gran mesura del gust de cada cuiner/a i com es sol dir dins la cultura tradicional " sobre gustos no hi res escrit"...els cert és, però, que sa millor forma d'apendre com decorar els plats és mirar lo que fan els altres, agafar idees, modificar-les segons les teves intencions , mirar a quí va destinat el plat, la temporada, els productes que tenim ...i llavors deixar volar la teva imaginació, posar-hi ganes i estimar lo que facis.

Aquí us deixo un seguit de plats que hem anat analitzant i de que cada alumne donà el seu parer  i axí anar ampliant  "el magatzen d'idees"  per a desenvolupar les pròpies.

Salut i bon profit.

FERRAN ADRIA.

JUAN MARI ARZAK


MARTIN BERASATEGUI
CUINA CLÀSSICA


CUINA D'AUTOR

LA IMPORTÀNCIA DELS RECIPIENTS ON PRESENTAM ELS NOSTRES ÀPATS


PEDRO SUBIJANAQUE NO PRESENTAR MAI ( SEGON EL MEU CRITERI)
I VOSALTRES QUE N'OPINAU?....QUIN ES EL PLAT MÉS GUAPO QUE HEU VIST MAI?....I EL MES FEO?....AU IDÒ! JA TENIU TEMA  PER PARLAR UNA ESTONA DE GASTRONOMIA.

SALUT I BON PROFIT!

 
 


Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...