Està clar que la decoració depèn en gran mesura del gust de cada cuiner/a i com es sol dir dins la cultura tradicional " sobre gustos no hi res escrit"...els cert és, però, que sa millor forma d'apendre com decorar els plats és mirar lo que fan els altres, agafar idees, modificar-les segons les teves intencions , mirar a quí va destinat el plat, la temporada, els productes que tenim ...i llavors deixar volar la teva imaginació, posar-hi ganes i estimar lo que facis.
Aquí us deixo un seguit de plats que hem anat analitzant i de que cada alumne donà el seu parer i axí anar ampliant "el magatzen d'idees" per a desenvolupar les pròpies.
Salut i bon profit.
FERRAN ADRIA.
JUAN MARI ARZAK
MARTIN BERASATEGUI
CUINA CLÀSSICA
CUINA D'AUTOR
LA IMPORTÀNCIA DELS RECIPIENTS ON PRESENTAM ELS NOSTRES ÀPATS
PEDRO SUBIJANA
QUE NO PRESENTAR MAI ( SEGON EL MEU CRITERI)
I VOSALTRES QUE N'OPINAU?....QUIN ES EL PLAT MÉS GUAPO QUE HEU VIST MAI?....I EL MES FEO?....AU IDÒ! JA TENIU TEMA PER PARLAR UNA ESTONA DE GASTRONOMIA.
SALUT I BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada