diumenge, de desembre 13, 2015

Setmana del sopar de pares.

Començen es banquets i àpats nadalencs i un dels primers és el sopar anual que oferim als pares dels nostres alumnes.

Tota sa setmana la hem  dedicada a preparar el sopar i  al final 71 persones van venir a veure les evolucions  educativo_gastronòmiques dels seus fills.




Mice en place del sopar, feina  prèvia al show.








el Dia D:















El resultat:


Aperitius




Crema de Idiazabal i terra d'olives





Bacallà confitat amb romesco


Aguiat de Cérvol 




Bescuit Glacé de Torró




Petit Fours.




El menjador:

























I la nostra artista: na Nendy Bota.




Cada any feim un video per a felicitar el Nadal. Aquí teniu el de enguany:

https://www.youtube.com/watch?v=UP9hS_3LXig


<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UP9hS_3LXig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>




També hem estat "cuinant" sabó per a repartir per Nadal a tota la gent de l'IES .
Si voleu sa recepta:

5 litres aigua tèbia , a sa que hem infusionat romaní
5 litres oli usat filtrat
1 kilogram de sosa caustica.

Dins un recipient de plàstic afegim s'aigua tèbia i sa sosa ( vigilar amb sa reacció) , remenar ( sempre cap al metix sentit i amb una velocitat uniforme) fins que deixi de bullir.

Després afegir s'oli molt a poc a poc . ( Nosaltres per a aquesta quantitat tardam una hora en posar tot s'oli)

Moldejar la crema resultatnt i deixar solificar.




700 pastilles!


Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...