dijous, de desembre 10, 2015

Premi de reconeixement a la qualitat 2015 Leonardo Da Vinci. Rosa Oliver Sastre

NOTA DE PREMSA:

Una alumne nostre del cicle formatiu de cuina ha estat guardonada amb el premi de reconeixement a la qualitat 2015 , dins els projectes de mobilitat Leonardo Da Vinci.

Se tracta de na Rosa Oliver Satre que ha cursat el grau mitjà de cuina i que va fer les pràctiques internacionals a Itàlia amb un aprofitament excepcional.

Ara, des de el Ministeri de ciencia educació i esports (MECD) del  govern central, s'ha  premiat als millors alumnes d'Espanya entre els qual s'hi trobaba l'alumne de L'ES GUILLEM COLOM CASASNOVAS.

L'acte de lliurament de guardons es realitzar ahir ( 9 de desembre ) al Círculo de Bellas Artes de la capital

Va esser presidit per :

D. Jorge Sainz González, Presidente del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) y Secretario General de Universidades, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD).
D. Pablo Martín González, Director del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD).
Da. Aránzazu Beristain Ibarrola, Directora en funciones de la Representación en España de la Comisión Europea.

En nom del departament d'hoteleria , la directiva del centre i el claustre de professorat  volem transmetre l'enhorabona  a na Rosa.

IES GUILLEM COLOM CASASNOVAS. SÓLLER
WWW.IESSOLLER.COM

Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...