Fogons encesos, així és el nom de la nova web que he tengut el plaer de descobrir aquesta mateixa setmana. El solleric Miquel Bernat és el xef que hi ha darrera aquest web i en ella ens mostra algunes interessants propostes.
http://fogonsencesos.wix.com/fogonsencesos
Sense esser cuiner professional, la passió per la cuina que demostra en Miquel fa d'aquesta web un lloc molt recomenable.
Destacar la clara estructura d'aquesta web que presenta les receptes organitzades per seccions.
Receptes senzilles i gustoses tant per al dia a dia com pels dies de festa.
Enhorabona i per molts d'anys.!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada